Lægestafetten: Jeg er lægernes detektiv
54-årige Mats Lindberg arbejder i snit 50 timer ugentligt som akutmediciner i Fælles Akutmodtagelse på Sygehus Sønderjylland, Aabenraa.Foto: privat

Lægestafetten: Jeg er lægernes detektiv I en ny portrætserie af læger i Danmark møder vi akutmediciner Mats Lindberg. I et travlt speciale består hans dagligdag i at lave detektivarbejde og placere patienter på de rigtige hylder i kapløb med tiden.

Mats Lindberg, hvad er det første, du gør, når du møder på arbejde? »Jeg møder op til medicinsk morgenkonference. Derefter går jeg op på akutafdelingen og tager mig af de patienter, der er blevet indlagt i de sidste par døgn. Jeg har enten bagvagts- eller stuegangsfunktion. Når jeg er bagvagt, har jeg som regel også […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement