Foto: Tonny Foghmar

Lægestafetten: »Hvis jeg var sundhedsminister, ville jeg lede sundhedsvæsenet i stedet for at administrere det« Thomas Decker Christensen er en af få thoraxkirurger i Danmark. Om morgenen, når han møder ind, står han i planke med sin kollega. Nogle uger arbejder han over 100 timer. Og når han endelig har fri, løber han ture med sine naboer.

Thomas Decker Christensen, hvad er det første, du gør, når du møder på arbejde? »Jeg enten kører i bil eller cykler på arbejde. Hvis jeg cykler, tager jeg et bad, når jeg kommer frem og går derefter på mit kontor. Kaffen tager jeg med fra operationsafsnittet over på kontoret. Jeg starter med at se alle de kliniske ting igennem som scanninger og journaler på de patienter, som jeg skal operere. Hver morgen står jeg i planke med min kollega, som...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement