Danmark får sit ­første professorat i immunopsykiatri
Foto: Privat

Danmark får sit ­første professorat i immunopsykiatri Forskningsverdenen er for alvor ved at få øjnene op for koblingen mellem immunforsvaret og psykiatriske sygdomme. Som konsekvens har Københavns Universitet udnævnt speciallæge i psykiatri Michael Eriksen Benros til Danmarks første professor i immunopsykiatri.

Forskningsleder, speciallæge i psykiatri og ph.d. Michael Eriksen Benros, 41, fra Psykiatrisk Center København og Institut for Immunologi og Mikrobiologi ved Københavns Universitet kan nu også skrive professor på cv’et. Det sker, efter at han som den første i Danmark – og måske i hele verden – har modtaget et professorat i immunopsykiatri. Det gjorde han allerede som 40-årig. Michael Eriksen Benros er uddannet læge fra Aarhus Universitet og har de seneste ti år arbejdet på Psykiatrisk Center København, hvor...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind