Kultur kan belyse ­livets store spørgsmål
»Jeg er vokset op med en dobbelt kultur og har derfor to perspektiver på alting. Den baggrund har formet min måde at se verden på,« siger Diana Arsovic.Foto: Danish Life Science Cluster

Kultur kan belyse ­livets store spørgsmål KULTURKANYLEN Diana Arsovic er direktør for Danish Life Science Cluster, som faciliterer samarbejder på kryds og tværs mellem aktører på området. »Hvis man skal kunne det, skal man være dygtig til at sætte sig i andres sted og aldrig antage, at man selv har svaret,« siger hun.

Hvordan fylder kultur i din hverdag? »Det fylder faktisk ret meget. Meget af min hverdag bygger på det, jeg har lært gennem min ungdom, hvor jeg sang i bands og optrådte med det. Nu er jeg rigtig ofte ude og tale til konferencer, og når jeg er det, kan jeg bruge noget af det, som jeg også gjorde brug af, da jeg optrådte med sang. Jeg kan godt lide det momentum, hvor jeg kan mærke, at jeg fanger publikum og...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind