KOL-patienter med mange forværringer oplever ofte bedring
»En patient, der oplever to eller flere forværringer på et år, bliver betragtet som mere syg og får en bestemt slags forebyggende medicin, fordi vi går ud fra, at når først patienten får disse forværringer, så vil de blive ved med at få dem,« siger Mette Reilev, ph.d.-studerende i Forskningsenheden for Almen Praksis på Institut for Sundhedstjenesteforskning på SDU.

KOL-patienter med mange forværringer oplever ofte bedring KOL- patienter bliver ikke altid bliver dårligere og dårligere, selvom de har år med flere akutte forværringer af sygdommen. Mange patienter får det faktisk bedre igen, viser ny forskning fra SDU.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.