DLS-formand: Folketinget anerkender behov for bedre behandling af KOL-patienter
»Der er en tendens til at forsimple behandlingen af KOL-patienter, men det er en kompleks opgave, hvor især behandlingstilbuddene til de svageste og mest sårbare KOL-patienter længe har været nødlidende. Derfor er jeg også glad for, at der i den brede politiske sundhedsaftale, som blev fremlagt 20. maj, er afsat 500 mio. kr., til bl.a. hjemmebehandling med noninvasiv ventilation (NIV) af denne patientgruppe,« siger Ulla Møller Weinreich. Foto: Niels-Bjørn Albinus

DLS-formand: Folketinget anerkender behov for bedre behandling af KOL-patienter Bedre tilbud til den store befolkningsgruppe af KOL-patienter og en ny strategi for opsporing af patienter med lungecancer er nogle af de vigtigste opgaver, der venter landets lungemedicinere i de kommende år, mener Dansk Lungemedicinsk Selskabs nye formand, Ulla Møller Weinreich.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind