KBU er blevet et stavnsbånd og en spændetrøje Kasper Ankjærgaard, 28, på vej til KBU et halvt år på mave-tarm kirurgisk afdeling i Holbæk og et halvt år i praksis

Bopæl: København NV Civilstand: Ugift Hvor vil du gerne hen i KBU? Jeg vaklede lidt mellem medicin og kirurgi. Men foretrak klart praksis fremfor psykiatri. Hvorfor? Jeg er meget interesseret i intern medicin, men har allerede haft knap 1,5 års uklassificeret. Så jeg synes, det er på sin plads at få berøring med kirurgi. Jeg mener, det er et meget centralt speciale i lægekunsten, og jeg vil gerne være god til det. Så jeg er godt tilfreds. Hvor stor betydning...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement