KBU er blevet et stavnsbånd og en spændetrøje

KBU er blevet et stavnsbånd og en spændetrøje Kasper Ankjærgaard, 28, på vej til KBU et halvt år på mave-tarm kirurgisk afdeling i Holbæk og et halvt år i praksis

Bopæl: København NV Civilstand: Ugift Hvor vil du gerne hen i KBU? Jeg vaklede lidt mellem medicin og kirurgi. Men foretrak klart praksis fremfor psykiatri. Hvorfor? Jeg er meget interesseret i intern medicin, men har allerede haft knap 1,5 års uklassificeret. Så jeg synes, det er på sin plads at få berøring med kirurgi. Jeg mener, det er et meget centralt speciale i lægekunsten, og jeg vil gerne være god til det. Så jeg er godt tilfreds. Hvor stor betydning...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind