Jørgen Fisker er ny cheflæge på Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V på OUH
»Ingen skal kunne det hele, men sammen skal vi kunne alt,« det er mantraet for den nye cheflæge på Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V i Odense, Jørgen Fisker.

Jørgen Fisker er ny cheflæge på Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V på OUH Den nu tidligere konstituerede cheflæge Jørgen Fisker tiltræder 1. februar som fast cheflæge på Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V på Odense Universitetshospital.

Jørgen Fisker har været overlæge på selv samme afdeling siden 1998, og fra 2011 har han været funktionsleder ved hjerte-, lunge- og anæstesiologisk afsnit. Han er uddannet fra Københavns Universitet og har en master i offentlig ledelse fra 2007. Ud Over dette har Jørgen Fisker arbejdet med akutlægebilen i Region Syddanmark, samt været en af de drivende kræfter i forberedelses arbejdet frem mod det nye Odense Universitetshospital ved at arbejde med udformningen af de nye operationsstuer, skriver OUH i en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind