Hovedstaden spørger lægerne om problemer med Sundhedsplatformen
»Jeg vil gerne være den første til at erkende, at den her proces ikke har været perfekt. Der har været et for stort fokus på, at vi skulle have alle hospitalerne på hurtigt for at få de fordele ved overblikket, men det har også betydet, at der er gået for lang tid, før man kunne sætte de ressourcer af, der skal til for at optimere systemet,« siger Sophie Hæstorp Andersen om Sundhedsplatformen.

Hovedstaden spørger lægerne om problemer med Sundhedsplatformen 28.000 brugere af den udskældte Sundhedsplatform i Region Hovedstaden inviteres til at deltage i brugerundersøgelse. Regionsrådsformand erkender, at alle problemer med platformen ikke bliver løst med opdatering til november, og at processen omkring platformen ikke har været perfekt.

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement

Region Hovedstaden og Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) har sendt en undersøgelse ud til samtlige brugere af den stærkt kritiserede Sundhedsplatform. Undersøgelsen blev sendt ud i sidste uge, og de cirka 28.000 brugere i regionen har indtil slutningen af marts til at besvare undersøgelsen. Søren Magne Lauritsen, specialkonsulent i økonomi i CIMT, fortæller, […]