Foto: Joachim Rode

Fortsat stor utilfredshed med Sundheds­platformen Størstedelen af medarbejderne i Region Hovedstaden og Region Sjælland - især lægerne - er fortsat utilfredse med den tre år gamle patientjournal Sundhedsplatformen, viser en brugerundersøgelse fra september. 

To tredjedele af lægerne i Region Sjælland og Region Hovedstaden finder regionernes fælles elektroniske patientjournal Sundhedsplatformen utilfredsstillende eller meget utilfredsstillende. Det er konklusionen på en ny brugerundersøgelse, som de to regioner gennemførte tilbage i september. I  alt 19.584 ud af 49.681 medarbejdere har deltaget. 51 pct. af lægerne deltog i undersøgelsen. »Det er ikke nogen overraskelse, at undersøgelsen ser ud, som den gør. Undersøgelsen understøtter i høj grad vores tidligere udmelding om, at vi synes, at den skal afvikles, fordi...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind