Her er konturerne af kræftplan IV

Her er konturerne af kræftplan IV ANALYSE: Kræftplan IV rummer ikke store visioner, men ligner et opsamlingsheat, der skal lappe hullerne i de tidligere planer. Dagens Medicin har fået aktindsigt i det faglige oplæg.

Styrket forebyggelse. Tidlig opsporing. Bedre inddragelse af patienten. Samarbejde på tværs af sektorer og specialer. Forbedret rehabilitering og palliativ indsats. Helhedstænkning i forbindelse med diagnostik, behandling, efterbehandling, rehabilitering og eventuelt palliation. Giver ovenstående en fornemmelse af deja-vu? Det er der en god grund til. Samtlige elementer indgår i Sundhedsstyrelsens faglige oplæg til den kommende, nationale Kræftplan IV. Ligesom de indgik i de foregående nationale kræftplaner.  Ambitionen med Kræftplan IV er ikke at revolutionere kræftområdet i Danmark, men bygger oven på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind