Kræfteksperternes store ønske til kræftplan IV: Skab sammenhæng Fem fagligt bredt sammensatte arbejdsgrupper bidrager til Sundhedsstyrelsens faglige forarbejde til Kræftplan IV. Og selv om gruppernes anbefalinger peger i mange retninger, går nogle elementer igen på tværs af grupperne.

Danske kræftpatienter skal have mere sammenhængende udrednings- og behandlingsforløb — og der skal mere fokus på social ulighed. Fra tidlig udredning og diagnostik over behandling og rehabilitering og frem til en eventuel palliativ indsats skal sammenhæng i langt større grad præge kræftpatientens vej gennem det danske sundhedsvæsen. Kontinuitet, koordination og sammenhæng og behovet for indførelse af en behandlingsansvarlig tovholder i form af en speciallæge er nogle af de begreber, som går igen i rapporterne fra hovedparten af de arbejdsgrupper, der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind