Fremtiden er digital

Fremtiden er digital Elektronik er allerede en fast integreret del af lægepraksisserne, men i fremtiden vil en endnu større del af lægens arbejde være båret af IT. Elektronikken kan hjælpe lægen i det daglige arbejde, siger næstformand i PLO.

Videokonsultationer, patientrapporterede oplysninger, beslutningsstøtte og kunstig intelligens. Det er blot nogle af de begreber, den praktiserende læge skal være kendt med i fremtidens digitale praksis. Implementeres løsninger succesfuldt, kan det være en stor hjælp i klinikken. »Fremtiden skal øge patientoverblikket, lette kommunikationen, give nye muligheder og frem for alt bygge ovenpå den progressive sundheds-IT, vi har udviklet i almen praksis,« siger næstformand i PLO Niels Ulrich Holm. Han og chefkonsulent i PLO Martin Bagger Brandt, hvis arbejdsområde er IT i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind