Musik og kulturoplevelser er vigtige for, at Morten Schrøder kan fungere i et krævende job, som det nogle gange er at være børnelæge på et hospital. Som læge brænder han for udvikling og innovation inden for sundhed, og han er medstifter af nonprofitorganisationen Børneliv, som arbejder i krydsfeltet mellem børn, sundhed og kommunikation.Foto: privat

Fra rockstjernedrømme til visionær børnelæge KULTURKANYLEN Morten Schrøder var som ung ved at ende som rockmusiker, men er i dag børnelæge. Musikken fylder stadig meget i den aktive læges liv, som også fylder livet med meget andet kultur.

Er det noget med, at du har en fortid som rockstjerne? »Faktisk var det min plan, at jeg skulle være musiker og ikke læge. Jeg har spillet alt muligt gennem årene: rytmisk, rock, pop og jazz. Som ung ville jeg på konservatoriet eller være professionel musiker. Mit hovedinstrument er elbas og kontrabas. Jeg er desuden skolet i at spille klaver, fra jeg var helt lille, og spiller også lidt guitar. Men det er bas, jeg er bedst til. Som yngre...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind