En kulturel blandingsmisbruger
Foto: Privat

En kulturel blandingsmisbruger KULTURKANYLEN For speciallæge Ove Gaardboe er kultur et krydderi på tilværelsen. Han er med egne ord ’blandingsmisbruger’ af alskens kultur. Til daglig arbejder han på at sætte fokus på en anden form for kultur end den, som KulturKanylen sætter fokus på, nemlig alt det, der er imellem os: vores omgangstone, traditioner og historie. Ove Gaardbo arbejder på at ændre vores forhold til døden.

Hvad betyder kultur for dig? »For mig er kultur noget helt særligt. Kulturen kan noget af det samme som naturen. Den kan bjergtage mig eller forføre mig, og jeg kan svømme hen i begejstring og fordybelse. Måske i et enkelt værk, og måske endda i mig selv. Kulturen bringer os hen i mentale hjørner, hvor vi ikke altid kommer. Jeg må nok sige, at jeg er sådan en slags ’blandingsmisbruger’ af kultur. Kultur er også indimellem ’bare’ underholdning og en...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind