David Gaist bliver forskningslektor

David Gaist bliver forskningslektor Overlæge, ph.d. David Gaist, Neurologisk Afdeling ved Odense Universitetshospital er ansat som forskningslektor med 40 procents forskningstid ved Klinisk Institut, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet.

David Gaist erhvervede sin ph.d.-grad i farmakoepidemiologi ved Syddansk Universitet i 1998 og uddannede sig i neurologi ved Odense Universitetshospital, Amtssygehuset i Glostrup og Rigshospitalet og opnåede speciallægeanerkendelse i 2006. Hans forskning har de senere år fokuseret på neuroepidemiologi. Han er således i færd med at etablere en forskningsgruppe, som vil udnytte danske registerdata, gerne i kombination med kliniske data, til at besvare epidemiologiske og klinisk epidemiologiske forskningsspørgsmål om bl.a. myasthenia gravis, polyneuropati, apopleksi, migræne og meningeomer (hjernehindesvulster). Forskningsgruppen samarbejder...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind