»Nu kommer der en underskov af nye lægemidler, som kan bruges til behandling og måske endda til at forebygge allergi. Og jeg er voldsomt spændt på at høre om, hvad det mere specifikt er, der er undervejs,« siger Carsten Bindslev-Jensen.

Bindslev-Jensen: Ny banebrydende allergimedicin på vej Selv om programmet for EAACI ikke vidner om det, vil et af forskernes helt store samtaleemner blive ny allergimedicin, der ikke kun dulmer symptomer, men bekæmper selve sygdommen. Det spår Carsten Bindslev-Jensen ved Syddansk Universitet.

Carsten Bindslev-Jensen kommer ikke til at brug meget tid på den store astma&allergi-kongres EAACIs officielle program. Som specialeansvarlig læge ved hudafdeling I og allergicentret på Odense Universitetshospital (OUH) vil han koncentrere kræfterne om den mere uformelle del af programmet, der går ud på at mødes med relevante forskere inden for hans felt for at diskutere den seneste meget lovende udvikling inden for allergologien. For rygtet går, at der er nye banebrydende behandlinger på vej – terapier, der ikke kun kan...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement