Skandinaviske lande går sammen om stort studie i intralymfatisk immunterapi Forsknings- og behandlingscentre på tværs af skandinaviske lande mødes i disse dage for at planlægge et stort fælles klinisk studie om intralymfatisk immunterapi, der er mindre plagsomt for patienterne og væsentlig billigere end gængs behandling.

Intralymfatisk immunterapi får en del omtale på årets EAACI-kongres. Det fortæller Johannes Schmid. Som overlæge ved lungemedicinsk afdeling på Aarhus Universitetshospital har han netop selv mødtes med andre læger og forskere fra Skandinavien med ambitionen om at igangsætte et større projekt om immunterapi. »Målet er at samle forskellige centre på tværs af skandinavien. Og her er det oplagt at sætte sig sammen på EAACI og diskutere, hvordan vi kan få det organiseret og få endnu flere indlemmet end de parter,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind