Bevilling på 1,6 mio. kr. til forskning i blandt andet kræftsygdomme Regionshospitalet Randers har modtaget en bevilling på 1,6 mio. kr. fra Region Midtjyllands Sundhedsvidenskabelige forskningsfond. Beløbet skal blandt andet gå til forskning i bryst- og tyktarmskræft.

Fem forskere fra Regionshospitalet Randers har fået en samlet bevilling på 1,6 mio. kr. To af forskerne skal med bevillingen styrke forskningsområdet inden for behandling af senfølger ved henholdsvis brystkræft og tyktarmskræft. Det skriver Region Midtjylland i en pressemeddelelse. Akademisk koordinator og forskningskoordinerende overlæge Pinar Bor er glad for støtten til Regionshospitalet Randers: »Projekterne har potentiale til at komme mange patienter til gavn, både når det kommer til overlevelse, men også når det kommer til livskvalitet,« siger Pinar Bor. Vaginal...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind