Berit Andersen, professor i screening og leder af den nye universitetsklinik, glæder sig over anerkendelsen og ser frem til at løfte forskningen yderligere.

Regionshospitalet Randers får universitetsklinik inden for kræftscreening Det skal sikre mere viden om kræftscreening, når et allerede aktivt forskningssamarbejde på Afdeling for Folkeundersøgelser på Regionshospitalet i Randers bliver styrket med udnævnelsen til universitetsklinik indenfor kræftscreening.

Ambitionerne er store på Afdelingen for Folkeundersøgelser på Regionshospitalet i Randers, der med den nye titel vil både øge og styrke forskningsaktiviteterne inden for screening for brystkræft, tarmkræft og livmoderhalskræft. Det skal blandt andet være med til at udvikle nye kræftscreeningstiltag. »Stort tillykke til både borgere og Regionshospitalet Randers med den nye universitetsklinik. Det er en stor anerkendelse af den forskningsindsats, der allerede bedrives på området. Samtidig understreger udnævnelsen, at der er behov for at udvikle mere viden inden for...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement