Behandlingsgarantien skal tilbage – men det koster Jeg opfordrer Stinus Lindgreen til at bruge sin plads i Folketinget til at skaffe penge nok til at kunne genindføre 30 dages behandlingsgarantien hurtigst muligt, skriver Jacob Rosenberg (C), professor, overlæge og medlem af Regionsrådet i Region Hovedstaden.

På grund af coronakrisen blev både behandlingsgarantien og udredningsrettens uspenderet den 18. marts og gælder som udgangspunkt til 1. januar 2021.  Men hvad skal der ske med patientrettighederne efter coronakrisen? Min kære kollega fra Regionsrådet, Stinus Lindgreen (RV), skriver i et debatindlæg i Dagens Medicin, at man bør differentiere behandlingsgarantien for patienterne, når denne garanti er tænkt at blive genindført til nytår.  Det er jeg ikke enig i. Pr. 1. oktober 2016 blev behandlingsgarantien sænket til 30 dage. Konkret betyder det,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind