Pukkelafvikling: Who takes the money? På trods af at privathospitalerne aktivt bidrager til at afhjælpe den nuværende operationspukkel, er der undertoner af generel mistillid til privathospitalerne i et fælles nyligt debatindlæg fra formanden og syv medlemmer af Dansk Ortopædisk Selskab, skriver Michel Boeckstyns, overlæge, Capio Privathospital Hellerup.

Under overskriften ‘Pukkelafvikling: Ingen take the money and run-projekter, tak’ i Dagens Medicin 18. februar peger formanden for Dansk Ortopædisk Selskab (DOS), Torben Bæk Hansen, og syv andre prominente medlemmer af selskabet på visse problemer forbundet med den store pukkel af udskudte operationer, der er opstået i forbindelse med COVID-pandemien og sygeplejerskestrejken i sommeren 2021. Det er uberettiget at antyde, at kvaliteten på privathospitaler over en kam er for ringe Ingen tvivl: Problemerne er mange og store og kræver handling....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind