Foto: Howdy/Morten Flyvholm Iversen

App’en ‘Howdy’ hjælper sygehuspersonale med at tracke egen trivsel Har du indtastet din egen trivsel i dag? Som en del af indsatsen mod mistrivsel hos medarbejderne har Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse netop inviteret alle ansatte til at tracke deres egen trivsel via en app. Pilotforsøg har givet positive erfaringer, og selv sygehusdirektøren er med på vognen.

Når hverdagen er travl, kollegerne bliver færre og patienterne flere, kan det være svært at opdage, hvornår travlhed er blevet til stress, eller hvornår nattesøvnen bør vække bekymring. Det er ikke et mirakelmiddel, det er et tilbud, og det er totalt frivilligt Niels Reichstein Larsen, sygehusdirektør Nu skal en app hjælpe medarbejderne på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse med at reflektere over deres egen trivsel. App’en ‘Howdy’ fungerer ved, at medarbejderen hver anden uge skal besvare fem spørgsmål om generel...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind