Michael Werchmeister
Michael Werchmeister, psykiatridirektør i Region Sjælland, konstitueres som sygehusdirektør på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse.

Sjælland finder midlertidige chefer for sygehuse Direktionen i Region Sjælland har udpeget en midlertidig ledelse for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse.

En midlertidig ledelse for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er udpeget af direktionen i Region Sjælland. Det sker i forbindelse med, at den nu tidligere sygehusdirektør Vagn Bach er afskediget efter sag om mangelfulde brystundersøgelse.

»Jeg er glad for, at vi kan sætte et stærkt hold i en overgangsfase på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. Det er et hold med både et solidt kendskab til driften og udviklingen på sygehuset,« siger administrerende direktør i Region Sjælland Per Bennetsen i en pressemeddelelse.

I en overgangsperiode vil vicedirektør Charlotte Bøll Larsen og konstitueret vicedirektør Anne Grethe Larsen på Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse blive suppleret i sygehusledelsen af Michael Werchmeister, psykiatridirektør i Region Sjælland, der konstitueres som sygehusdirektør.

Og Michael Werchmeister er et vigtigt kort, mener Per Bennetsen.

»Michael Werchmeister vil komme med et blik udefra være med til at sikre, at sygehuset holder kursen i den kommende tid og sikrer koordinationen med resten af Region Sjælland,« siger han.

Samtidig bliver vicedirektør Knut Borch-Johnsen konstitueret som lægefaglig vicedirektør på Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse.

Skriv kommentar