Andreas Thorsen: Derfor sagde jeg op
Foto: Joachim Rode

Andreas Thorsen: Derfor sagde jeg op Ifølge den 28-årige reservelæge ønskede han at finde en løsning, så han kunne blive i sin introduktionsstilling, efter at en overlæge havde slået ham. Manglende opbakning fra ledelsen og Yngre Læger førte til, at han ikke så anden udvej end at opsige sit job.

Andreas Thorsen, hvorfor sagde du din stilling op? »Jeg havde håbet på, at jeg kunne komme tilbage til afdelingen på en god måde, men det kunne jeg ikke uden at få noget hjælp til det. Og den hjælp, som jeg havde brug for, kunne jeg hverken få fra min leder eller Yngre Læger. Da Yngre Læger stillede mig i udsigt, at jeg kunne risikere retsforfølgelse, hvis jeg gik videre med sagen, så jeg ikke noget andet valg end bare at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind