Debat: Yngre Læger svigtede mig, da jeg blev udsat for vold i lægeverdenen
Foto: Joachim Rode

Debat: Yngre Læger svigtede mig, da jeg blev udsat for vold i lægeverdenen Der var ikke megen hjælp at hente fra hverken min afdelingsleder eller min fagforening, da jeg på mit job som reservelæge blev slået i baghovedet af en overlæge. I stedet fik jeg at vide, at jeg skulle lære at tilgive og spurgt om, hvorfor jeg overhovedet ville gå videre med sagen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind