Foto: Joachim Rode

Debat: Yngre Læger svigtede mig, da jeg blev udsat for vold i lægeverdenen Der var ikke megen hjælp at hente fra hverken min afdelingsleder eller min fagforening, da jeg på mit job som reservelæge blev slået i baghovedet af en overlæge. I stedet fik jeg at vide, at jeg skulle lære at tilgive og spurgt om, hvorfor jeg overhovedet ville gå videre med sagen.

‘Vil du være inden for specialet?’ Sådan lød det fra min fagforening, efter at jeg var blevet fysisk forulempet af en overlæge og måtte vælge imellem en fremtid på min afdeling eller at gå i rette med det svigt, jeg oplevede fra min leder efter at være blevet udsat for vold. Vi skal fem måneder tilbage, og jeg er netop startet i min første introduktionsstilling på et større hospital i hovedstadsområdet. I forbindelse med mit arbejde opsøger jeg min bagvagt...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement