Almen praksis kan lære amerikanere om forebyggelse
»Jeg synes, det er vigtigt at pege på, hvad man kan lære af den danske almen praksis i USA, for her i USA er et stort pres på udgifterne til bl.a. stigende behandlinger til ældre borgere,« siger Stig Albinus.

Almen praksis kan lære amerikanere om forebyggelse Det amerikanske sundhedsvæsen kan lære meget af Danmarks almen praksis, for fremtiden ligger i mere og bedre forebyggelse, siger dansk amerikaner med års erfaring på området.

Det amerikanske sundhedsvæsen kan med fordel kigge mod nord for at finde inspiration til et sundhedsvæsen, hvor forebyggelse og opsøgende lægearbejde er i fokus. Sådan lyder det fra Stig Albinus, der arbejder i New York som direktør på sundhedsområdet for det internationale PR-bureau APCO. Han har boet i New York i 20 år, men har tidligere arbejdet med sundhed i Danmark og Europa, bl.a. som Lægeforeningens første informationschef. »Jeg synes, det er vigtigt at pege på, hvad man kan lære af...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind