Lægehuset i Nakskov
307 borgere i Nakskov har indtil videre tilsluttet sig en elektronisk underskriftindsamling for at understrege deres utilfredshed med lægehuset i Nakskov, som drives af virksomheden Nordic Medicare.

300 borgere i Nakskov vil have Nordic Medicare ud af byen For anden gang på to år er der utilfredshed blandt en gruppe borgere med det lægetilbud, som Nordic Medicare driver i Nakskov. En ny indsamling har trukket 300 underskrifter. »Der vil altid være borgere, som er utilfredse, når vi sænker brugen af vanedannende medicin så kraftigt,« lyder svaret fra Nordic Medicares direktør.  

Michael Hansen kører i disse dage rundt på Lolland og sætter sedler op i de lokale dagligvarebutikker, hvor ligesindede borgere med en underskrift kan tilkendegive deres utilfredshed med lægehuset i Nakskov, som drives af virksomheden Nordic Medicare. Også på internettet har den utilfredse borger sat gang i en åben elektronisk underskriftindsamling, som 307 borgere indtil videre har tilsluttet sig. En historie som første gang blev omtalt i Folketidende i fredags. Årsagen til utilfredsheden skyldes ifølge hovedpersonen selv en dårlig behandling fra...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement