32-årige Torbjørn Vinding Merinder kom ad omveje ind i speciallægeuddannelsen i psykiatri. En midlertidig vikarstilling på en psykiatrisk afdeling i Randers skulle blot have tjent som tidsfordriv i karrieremæssig forstand, men endte i stedet med at blive inspiration for den næste faglige udvikling.

Yngre læge i psykiatrien: Jeg gider ikke arbejde på den måde Folketingsvalg 2022: Dagens Medicin har talt med tre læger om, hvad, de mener, er valget vigtige temaer. Den yngre læge Torbjørn Vinding Merinder, der er under uddannelse som psykiater, mener, at det nye folketing skal prioritere sundhedsvæsenets udfordringer med arbejdsmiljø og fastholdelse.

Den 32-årige uddannelseslæge Torbjørn Vinding Merinder mener, at sundhedsvæsenets udtalte problemer med fastholdelse bør prioriteres endnu højere i de kommende år, når et nyt folketing skal sætte retningen for Danmark. »Som sundhedsperson synes jeg, at det er vigtigt at prioritere arbejdsmiljøet i det offentlige sundhedssystem. Nogle steder er der tale om meget pressede arbejdsforhold for læger, sygeplejersker og andet personale,« siger han.  Som sundhedsperson synes jeg, at det er vigtigt at prioritere arbejdsmiljøet i det offentlige sundhedssystem. Nogle steder er...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement