Hanne Rolighed
Der er i nogle tilfælde sket det, at der i tidsrummet mellem anbefaling og behandlingsvejledning fra Medicinrådet er opstået forskellige regionale fortolkninger af lægemiddelanbefalingerne, fortæller Hanne Rolighed Christensen, formand for Tværregionalt Forum for Koordination af Medicin.

Videomøder skal sikre ens regional fortolkning af Medicinrådets anbefalinger Der går lang tid fra Medicinrådets anbefaling af et lægemiddel som standardbehandling til godkendelse af behandlingsvejledningen. Det får regionerne til at udarbejde regionale behandlingsvejledninger, som kan medføre regionale forskelle i behandling.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind