Faglige medlemmer af Medicinrådet er på plads Alle faglige medlemmer af er nu på plads til regionernes kommende Medicinråd. Kun patienternes repræsentanter mangler endnu.

Med mindre end to måneder til præmieren for det nye Medicinråd er 16 af rådets 18 medlemmer nu på plads. Endnu har Danske Regioner ikke officielt annonceret rådets sammensætning, men en rundringning, som Dagens Pharma har foretaget, bekræfter, at alle fem regioner, de to styrelser samt Lægemiddelindustriforeningen og Organisationen af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS) har valgt deres repræsentanter i Medicinrådet. Ifølge Dagens Pharmas oplysninger mangler kun Danske Patienter at udpege sine to repræsentanter i rådet, hvilket vil ske sidst på måneden. Aktuelt er Leif Vestergaard Pedersen, Kræftens Bekæmpelse, patienternes repræsentant...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind