Universitet får professor i neuropsykiatri Forskningsleder og overlæge Birte Yding Glenthøj er tiltrådt et professorat i neuropsykiatri ved Københavns Universitets Institut for Neuro- og Sansefag.

Hun arbejder til dagligt ved Københavns Universitets Hospital, Psykiatrisk Center Glostrup og har været med til at opbygge Center for Neuropsykiatrisk Skizofreniforskning (CNSR), hvor der forskes i samspillet mellem grundlæggende biologiske forstyrrelser i hjernen, forstyrrelser i informationsbearbejdningen og forstyrrelser i psyken i forbindelse med skizofreni. Siden 1. januar 2009 har Birte Glenthøj været leder af Lundbeckfoundation Center of Excellence for Clinical Intervention and Neuropsychiatric Schizophrenia Research, et multidisciplinært forskningscenter, som skal forbedre og individualisere behandlingen af patienter med skizofreni. Birte...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind