Dinah Høngaard
Dinah Høngaard, formand for PLO Hjørring, er en af de udkantslæger, der ikke tror på, at det differentierede basishonorar kommer til at rykke noget. Mulighed for delepraksis er bedre, for læger vælger ikke efter penge.

Udkantslæger: Differentieret basishonorar gør ingen forskel Overenskomstens differentierede basishonorar kommer ikke til at påvirke rekrutteringsmulighederne for de lægedækningstruede områder i landet, vurderer flere læger i udkantsområder.

Det differentierede basishonorar er et velment signal til lægerne i de lægedækningstruede områder, men den reelle effekt af tiltaget er tvivlsom, mener en række lokale PLO-formænd i lægedækningstruede områder. Johannes Larsen, der er lokalformand for PLO i Lolland, mener mest af alt, at tiltaget har signalværdi. »Det har været PLO og forhandlingsudvalgets holdning, at rekrutteringsproblemerne ikke skulle løses med den her aftale, og det bliver de heller ikke. Regionerne har haft et stort behov for at lægge nogle ting ind...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind