Charlotte Suppli Ulrik
Charlotte Suppli Ulrik er professor og overlæge på lungemedicinsk afdeling på Hvidovre Hospital.

Topforsker om årets ERS: »Vi glæder os først og fremmest til at mødes« Professor, overlæge og chef for Lungemedicinsk Forskningsenhed på Hvidovre Hospital Charlotte Suppli Ulrik glæder sig til igen at møde sine internationale kollegaer på den årlige lungekongres for European Respiratory Society, der snart begynder. Hun forventer også, at der vil blive præsenteret interessante resultater med medicin til forskellige lungesygdomme, som i dag er svære at behandle.

I denne weekend begynder dette års store tilløbsstykke, hvis man interesserer sig for, hvad der foregår inden for forskning i lungesygdomme. Det sker, når det store kongrescenter i Barcelona slår dørene op til årets kongres for European Respiratory Society (ERS). Danmark sender som sædvanlig en lille hær af dygtige læger og forskere til kongressen, og blandt dem er professor, overlæge og chef for Lungemedicinsk Forskningsenhed på Hvidovre Hospital Charlotte Suppli Ulrik. Hun kommer ikke bare til kongressen som tilskuer, men...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind