Charlotte Suppli Ulrik
Charlotte Suppli Ulrik er professor i medicinske lungesygdomme ved Københavns Universitet og overlæge på Lungemedicinsk Afdeling, Hvidovre Hospital. Hun forsker bl.a. i udredning og behandling af svær astma.

Professor: Gode perspektiver i nyt antistof til astmapatienter uden solidt alternativ Overlæge og professor Charlotte Suppli Ulrik ser gode perspektiver i det svensk-britiske firma AstraZenecas antistofbehandling tezepelumab til patienter med såkaldt non T2-astma.

En særlig undergruppe af patienter med svær astma – patienter med såkaldt non T2-astma – vil ifølge en af landets førende astmaforskere have stor gavn af AstraZenecas nye antistof tezepelumab. Tezepelumab fik i slutningen af september sin endelige godkendelse af EU-kommissionen, og medlemslandene kan nu tage lægemidlet, som AstraZeneca har udviklet i samarbejde med Amgen, i brug. Ifølge Charlotte Suppli Ulrik, der er overlæge og professor på Lungemedicinsk Afdeling på Hvidovre Hospital, har tezepelumab i AstraZenecas kliniske forsøg vist effekt...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement