Tjente 3,2 mio. kr. i 2018: »Jeg elsker mit arbejde, men jeg gør det heller ikke igen«
Overlæge på Akutafdelingen på Koldning Sygehus Mohamad El-Faramawi tjente mere end nogen anden læge betalt af det offentlige sidste år. Man han arbejdede også mere 3100 timer.Foto: Palle Peter Skov

Tjente 3,2 mio. kr. i 2018: »Jeg elsker mit arbejde, men jeg gør det heller ikke igen« Overlæge Mohamad El- Faramawi tjente mest af alle læger på et offentligt sygehus i 2018. Bag den høje løn gemmer sig historien om et år, hvor lægen sov mere på hospitalet end hjemme. Den ekstraordinære løn hænger sammen med et ekstraordinært år, siger regionsdirektør.

Overlæge på akutafdelingen på Kolding Sygehus Mohamad El-Faramawi var den danske læge, der i 2018 fik den højeste løn fra én region: I alt 3,2 mio. kr. lød lønpakken på. Det viser top 20-lister over de højest lønnede ansatte fra alle fem regioner, som Dagens Medicin har fået aktindsigt i. Det var selvfølgelig rigtig hårdt, […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement