Udenfor den hvide verden
Foto: Majken Simonsen, illustration

Udenfor den hvide verden: Utraditionelle måder at indfri lægeløftet på Langt de fleste læger ender med at arbejde i det traditionelle sundhedsvæsen. Men der er andre måder at bruge sin medicinske uddannelse til at opfylde lægeløftet på. Dagens Medicin sætter i en ny serie 'Udenfor den hvide verden' fokus på læger med et arbejdsliv, der afviger fra den kliniske norm.

I september 2019 lå Mads Koch Hansen i det tidligere kloster Abbazia San Pietro in Valle i Italien og ventede på søvnen efter en lang dags vandring ad gamle, historiske pilgrimsstier mod syd. Den daværende lægelige direktør på Sygehus Lillebælt, Vejle, lå og tænkte på sit job, sit liv og sin fremtid efter de 50, som han havde rundet året inden. »Når jeg kiggede i min kalender et halvt år frem, havde jeg i gennemsnit 49 timers møder hver eneste...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind