Per Busk fratræder sin stilling som adm. sygehusdirektør på Esbjerg og Grindsted Sygehus. »Nu har jeg været leder i 28 år, og jeg begynder at tænke, at jeg har prøvet det meste,« siger han.Foto: Sydvestjysk Sygehus

Per Busk stopper på Esbjerg og Grindsted Sygehus Efter otte år i rollen som adm. sygehusdirektør på Esbjerg og Grindsted Sygehus stopper Per Busk med udgangen af marts.

Per Busk fylder 60 år inden for få måneder, og vil derefter gå på pension. Derfor fratæder Per Busk sin stilling som adm. sygehusdirektør på Esbjerg og Grindsted Sygehus 31. marts 2024. Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.  Nu skal der være mere tid til familien, fortæller Per Busk: »Nu har jeg været leder i 28 år, og jeg begynder at tænke, at jeg har prøvet det meste. Nu vil jeg gerne have mere tid til min familie, mine...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement