Sygeplejerske på et plejehjem?

Jeg talte i dag med min søns pædagog i børnehaven. Hun har været en rigtig stor hjælp og har lagt et stort arbejde i at Bastian skulle føle sig velkommen og veltilpas i hans gruppe, og det er nu endelig lykkedes. Så jeg satte mig og fortalte, at det var svært for mig at få en stilling i Københavnsområdet. Jeg ville gerne høre hendes mening om, hvad det ville betyde for Bastian med endnu et skift. Jeg var ikke forberedt...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind