»Sundhedsvæsenets behandlinger skal være baseret på evidens«

»Sundhedsvæsenets behandlinger skal være baseret på evidens« Forsker Stinus Lindgreen har en ambition om at få mere fokus på forskning og de videnskabelige aspekter af arbejdet i Region Hovedstaden. Og så er det ingen skam at stille op, når man får en opfordring fra De Radikales spidskandidat, Karin Friis Bach.

Dagsordnerne til regionsrådsmøderne i hovedstaden bugner af komplekse emner, som kan være svære at gennemskue for menigmand. Det har fået De Radikales spidskandidat Karin Friis Bach til at opfordre 37-årige Stinus Lindgreen, der med en ph.d. i bioinformatik fra Københavns Universitet og en bred forskningskarriere bag sig nu er ansat som forsker hos Lundbeck, til at stille op til regionsrådet. Han optræder således som nummer to på listen over Radikales kandidater. »Jeg stiller op, fordi jeg blev opfordret til det....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind