»Københavneri af værste skuffe,« har Anders Kühnau (S), regionsrådsformand i Region Midtjylland, blandt andet kaldt beslutningen om at samle kræftbehandlingen af børn på Rigshospitalet. Der er ofte tale om langstrakte og hyppige behandlingsforløb.

Sundhedsstyrelsen udskyder beslutning om centralisering af børneonkologien Efter massiv kritik flere steder i landet har Sundhedsstyrelsen valgt at udskyde sin beslutning om, hvordan behandlingen af kræftramte børn i fremtiden skal organiseres. En ny plan ventes på plads til foråret.

Forlydender om at Sundhedsstyrelsen barsler med en plan om at centralisere behandlingen af kræftramte børn på Rigshospitalet, satte i sidste uge sindene i kog i Vestdanmark. Beslutningen var københavneri af værste skuffe, lod de tre vestdanske regionsrådsformænd blandt andet forstå. Både overfor medierne og i et samlet brev til sundhedsminister Magnus Heunicke (S).  Og den kritik ser ud til at have haft effekt.  Ifølge TV2 Østjylland, der har talt med Region Midtjyllands koncerndirektør Ole Thomsen, har Sundhedsstyrelsen valgt at udskyde...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind