STPS-læge: Jeg er skrivebordslæge, men jeg bruger min lægefaglighed
Foto: Joachim Rode

STPS-læge: Jeg er skrivebordslæge, men jeg bruger min lægefaglighed Overlæge Gordon Thomas Jehu går glad på arbejde i Styrelsen for Patientsikkerhed og kan lide at være bindeled mellem virkeligheden fra klinikken, og det område, styrelsen fører tilsyn med. Men styrelsen er ikke sat i verden for at være bedste venner med alle, mener han.

Overlæge Gordon Thomas Jehu og kommunikations- og pressechefen i Styrelsen for Patientsikkerhed er på vej ind i mødelokalet, mens de småsludrer. Pressechefen stopper op og spørger, om det bliver optaget på bånd. Vi er i Styrelsens for Patientsikkerhed på Islands Brygge og gennem mødelokalets glasvæg kan man se et storrumskontor med skriveborde på række, og […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement