STPS-læge: Jeg er skrivebordslæge, men jeg bruger min lægefaglighed
Foto: Joachim Rode

STPS-læge: Jeg er skrivebordslæge, men jeg bruger min lægefaglighed Overlæge Gordon Thomas Jehu går glad på arbejde i Styrelsen for Patientsikkerhed og kan lide at være bindeled mellem virkeligheden fra klinikken, og det område, styrelsen fører tilsyn med. Men styrelsen er ikke sat i verden for at være bedste venner med alle, mener han.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.