Praktiserende kardiolog Søren Strange er specialisten, der kan hjælpe, når ting falder uden for den praktiserende læges domæne, og han er et supplement til hjerteafdelingerne på hospitalerne.

Samarbejde mellem praktiserende læger og speciallæger: Vi kan ofte klare det med et godt råd Et godt samarbejde mellem den praktiserende læge og speciallægen kan ofte holde patienterne i det nære sundhedsvæsen. Mange problemer kan klares over telefonen, siger praktiserende kardiolog Søren Strange. 

I Ballerup ligger Helsehuset. Her holder 11 praktiserende læger fordelt på fem klinikker, to praktiserende øre-hals-læger, en kardiolog, en kiropraktor og en tandlægeklinik til. De kender hinanden uden at være mere tætte, end at de hilser på hinanden på gangene og ses til et fælles arrangement om sommeren og til jul. Jeg ser min rolle som specialisten, der kan hjælpe med nogle ting, som falder uden for den praktiserende læges domæne Søren Strange, praktiserende speciallæge, Helsehuset I sit nye visions-...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement