Steno vil gøre praksispersonale bedre til at behandle type 2-diabetes  Steno Diabetes Center Copenhagen vil med et nyt initiativ tilbyde praksispersonale kompetenceudvikling til at kunne håndtere patienter med type 2-diabetes, der bliver flyttet fra hospital til almen praksis. 

Praksislæger og deres ansatte kommer ikke til at stå alene med alle de ekstra patienter med type 2-diabetes, som overenskomstaftalen 2018 dikterede skulle flyttes fra ambulatorierne til almen praksis. Steno Diabetes Center Copenhagen er nemlig på trapperne med et nyt initiativ, der via diverse efteruddannelsestilbud kan give personalet de nødvendige kompetenceløft. Det fortæller Stense Kromann Vestergaard, der som projektleder ved centrets uddannelsesenhed har stået i spidsen for udviklingen af initiativet. Udviklingsprocessen har varet et år og er indtil videre mundet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind