Allan Flyvbjerg
»Myndigheder, amter, regioner og kommuner har i årtier talt om, at de ville gøre en særlig indsats for disse patienter. Men i realiteten er der ikke sket så meget ud over, at de forskellige regioner har ansat enkelte psykologer til egentlige konsultationer med patienterne – psykologer, som dog ofte bliver fyret igen i sparerunder,« siger Allan Flyvbjerg, direktør for Steno Diabetes Center Copenhagen.

Steno vil skræddersy nyt tilbud til psykisk sårbare To nyansatte psykologer på Steno Diabetes Center Copenhagen skal udvikle særlige behandlingstilbud til psykisk sårbare diabetespatienter.

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) styrker indsatsen for psykisk sårbare ved at ansætte to psykologer, der i tæt samarbejde med centrets kliniske personale skal udvikle nye målrettede behandlingstilbud til denne kategori af patienter. Tiltaget, der er baseret på en tværfaglig tilgang, skal ifølge centrets direktør Allan Flyvbjerg føre til professionel behandling af højeste kvalitet. »Mennesker, der lider af angst eller depression, kan ikke altid overskue at møde op til konsultationer på centret. Og mennesker med spiseforstyrrelser kan have svært ved...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement