CV'et for Jacob Pedersen, der fra 1. februar er ny teknisk chef på Regionshospitalet Gødstrup, tæller blandt andet bygherrekompetencer fra Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet Randers samt fra adskillige anlægsprojekter.

Stærk teknisk profil vender tilbage til Regionshospitalet Gødstrup Den 1. februar begynder Jacob Pedersen som teknisk chef i driftsafdelingen på Regionshospitalet Gødstrup. Han har tidligere stået i spidsen for at forbedre og gennemføre den enorme flytteopgave fra de gamle hospitaler i Holstebro og Herning til Regionshospitalet Gødstrup.

Jacob Pedersen har senest været tilknyttet projektledelsen af de igangværende flytteforberedelser fra Aalborg Universitetshospital til Nyt Aalborg Universitetshospital. Hans nye arbejdsplads, Regionshospitalet Gødstrup, er et højteknologisk hospital med kontakt til mange patienter døgnet rundt, hvilket stiller høje krav til de tekniske kompetencer. Samtidigt rummer ibrugtagning og drift af 148.000 m2 hospitalsbyggeri med tilhørende nye teknologiske systemer og logistikløsninger en stor organisatorisk opgave med at færdiggøre, drifte og lede videreudvikling. Det er baggrunden for, at Regionshospitalet Gødstrup nu opruster i ledelsen...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement