Henning Voss
»Jeg har lært Regionshospitalet Gødstrup at kende som et hospital, hvor dygtige og dedikerede medarbejdere og ledere sammen stræber efter at skabe sammenhængende patientforløb af høj kvalitet,« siger Henning Voss.

Konstitueret hospitalsdirektør bliver direktør for Gødstrup Henning Voss bliver ny hospitalsdirektør på Regionshospitalet Gødstrup. Han har været konstitueret i stillingen som hospitalsdirektør siden 1. februar 2023.

Regionshospitalet Gødstrup har fundet deres nye hospitalsdirektør, og valget er faldet på et velkendt ansigt. Det er den nu daværende konstituerede hospitalsdirektør Henning Voss, der fastansættes som direktør. Det skriver hospitalet i en pressemeddelelse. Henning Voss er tidligere hospitalsdirektør ved Præhospitalet i Region Midtjylland, der står for beredskab, ambulancer, lægebiler og patienttransport i regionen. Den tidligere hospitalsdirektør på Gødstrup og nuværende koncerndirektør i regionen Poul Michaelsen sætter ord på ansættelsen af Henning Voss: »Med Henning Voss får Regionshospitalet Gødstrup en...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement