Søren Brostrøms vicedirektør stopper
Lars Juhl Petersen stopper som vicedirektør i Sundhedsstyrelsen og stedfortræder for direktør Søren Brostrøm.

Søren Brostrøms vicedirektør stopper Den næstkommanderende i Sundhedsstyrelsen Lars Juhl Petersen stopper efter kort tid i stillingen.

Efter under halvandet år om som vicedirektør i Sundhedsstyrelsen og stedfortræder for direktør Søren Brostrøm stopper Lars Juhl Petersen.

I en skriftlig kommentar oplyser han, at han selv har sagt op og forlader stillingen ved udgangen af maj.

»Beslutningen har jeg truffet tidligere på året, men først valgt at effektuere nu, fordi jeg forventer, at den mest akutte arbejdsbelastning omkring COVID-19 situationen er overstået med udgangen af maj. Jeg har været glad for min tid i Sundhedsstyrelsen, som både har været spændende, lærerig og med et godt kollegialt samarbejde. På en del områder svarede de forestillinger jeg havde til opgaverne i Sundhedsstyrelsen dog ikke til stillingens indhold, og det er baggrunden for min opsigelse. Det er der ingen dramatik i, men blot en logisk konklusion på den erkendelse,« oplyser han i en skriftlig kommentar.

På en del områder svarede de forestillinger jeg havde til opgaverne i Sundhedsstyrelsen dog ikke til stillingens indhold.

Lars Juhl Petersen

Lars Juhl Petersen, der er speciallæge i nyresygdomme, kom fra stillingen som centerdirektør på Rigshospitalets HovedOrtoCentret, og i en pressemeddelelse sagde han ved jobskiftet til Sundhedsstyrelsen, at bl.a.:

»Jeg ser jobbet som vicedirektør i Sundhedsstyrelsen som et af de mest spændende aktuelt i det danske sundhedsvæsen. Sundhedsstyrelsen står med en stærk faglig profil og er blevet en ’mærkbar’ organisation, som sætter retning. Jeg glæder mig til samarbejdet med Søren og alle de dygtige medarbejdere, som skaber Sundhedsstyrelsens resultater.«

Ansættelsen blev også kaldt et nyt “dreamteam” og som et led i at styrke chefgruppen i Sundhedsstyrelsen.

»Udvidelsen af chefgruppen sker ikke som svar på noget, der ikke fungerer, men er en meget strategisk satsning fra min side,«, sagde Søren Brostrøm dengang.

Skriv kommentar