Helene Bilsted Probst bliver ny vicedirektør i Sundhedsstyrelsen
Helene Bilsted Probst er ny vicedirektør i Sundhedsstyrelsen.

Helene Bilsted Probst bliver ny vicedirektør i Sundhedsstyrelsen Konstitueret kan nu slettes fra Helene Bilsted Probsts titel, da hun nu er blevet vicedirektør i Sundhedstyrelsen.

I juni blev Helene Bilsted Probst konstitueret i stillingen som vicedirektør i Sundhedsstyrelsen, og nu kan hun skrotte ‘konstitueret’, idet hun netop er blevet udnævnt som ny vicedirektør i styrelsen.

»Jeg er meget glad for, at Helene bliver vicedirektør. Hun kombinerer analytiske evner med stor kapacitet for opgaveløsning, samtidig med at hun er god til at samarbejde og skabe netværk. Helene har et meget skarpt øje for de strategiske og strukturelle udfordringer på sundhedsområdet i Danmark, og det passer perfekt til de opgaver, vi står overfor i Sundhedsstyrelsen,« siger adm. direktør Søren Brostrøm i en pressemeddelelse.

Sammen med Søren Brostrøm kommer Helene Bilsted Probst til at udgøre styrelsens direktion.

Helene Bilsted Probst er 47 år og blev i 2013 uddannet som speciallæge i samfundsmedicin. Derudover har hun en masteruddannelse i offentlig ledelse (MPA) fra 2016.

Hun har været ansat i Sundhedsstyrelsen ad flere omgange. Først fra 2007 til 2010, hvor hun arbejdede med kræftområdet. I 2012 kom Helene Bilsted Probst tilbage, hvor hun havde forskellige lederstillinger i Sundhedsstyrelsen, først som sektionsleder og siden som enheds- og centerchef.

Hun havde igen et afbræk fra styrelsen fra 2016 til 2018, hvor hun tog orlov for at arbejde som rådgiver i sundhedsministeriet i Tanzania udsendt af det danske Udenrigsministerium.

Skriv kommentar