Søren Brostrøm
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Søren Brostrøm åbner ‘2 dage for sundheden’ Sundhedsstyrelsens direktør holder åbningstalen på Dagens Medicins sundhedskonference '2 dage for sundheden' mandag 7. november.

Det bliver Søren Brostrøm, direktør for landets øverste sundhedsmyndighed, der holder åbningstalen på Dagens Medicins årlige konference ‘2 dage for sundheden’, når konferencen slår dørene op mandag 7. november.

Konferencen afvikles i dagene 7.-8. november på Østerbro i København med i alt fire forskellige spor, to hver dag. I år er temaerne ‘ledelse i mellemrummet’, ‘diagnostik i verdensklasse’, ‘psykisk mistrivsel’ blandt børn og unge og ‘det nære sundhedsvæsen’.

»Der er store udfordringer på sundhedsområdet som f.eks. flere ældre og multisyge, stigende mental usundhed og øgede teknologiske muligheder, der alt sammen giver øget pres på et sundhedsvæsen, der mangler arbejdskraft. Det kræver nye strukturer og måder at samarbejde på, og det stiller krav til ledelse på alle niveauer. Det glæder jeg mig til at drøfte på ‘2 dage for sundheden’,« siger Søren Brostrøm.

På Dagens Medicin er chefredaktøren meget tilfreds med, at chefen for Sundhedsstyrelsen ønsker at diskutere sundhedsvæsenets aktuelle og kommende udfordringer på konferencen.

»Det er et kæmpe scoop for konferencen, at Søren Brostrøm har sagt ja til at komme og holde åbningstalen og efterfølgende deltage i en del af debatten. Og så er det også en anerkendelse af ‘2 dage for sundheden’,« siger Jesper Bernstorf Jensen, chefredaktør på Dagens Medicin.

Se hele programmet og tilmeld dig her.

Skriv kommentar